Portofoons

Event Medical Service (EMS) verhuurt verschillende soorten communicatiemiddelen. De portofoons, mobilofoons, repeaters en pagers zijn flexibel inzetbaar, voor zowel kleinere bijeenkomsten als grote evenementen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor accessoires, die de onderlinge communicatie nóg makkelijker maken.

Voor elke organisatie

Onze portofoons en overige draadloze communicatiemiddelen worden onder meer gebruikt door security, beveiligingsbedrijven, EHBO-verenigingen, motorclubs, evenementenorganisaties, grotere ondernemingen (in het kader van bedrijfshulpverlening, BHV) en overheidsinstanties. Zij maken al jarenlang gebruik van onze producten, waarvan gegarandeerd wordt dat ze goed onderhouden zijn en daardoor optimaal functioneren.

Helemaal naar wens

Diverse merken portofoons zijn beschikbaar voor huur, bijvoorbeeld ICOM, Kenwood en Motorola. De termijn is volledig naar wens in te vullen: van één dag tot zonder specifieke einddatum van de verhuurperiode. Heeft u vandaag nog communicatiemiddelen nodig? Wij gaan meteen voor u aan de slag.

Ervaren en slagvaardig

EMS heeft decennialange ervaring als medische hulpverlener en brandpreventiespecialist. Dat onderscheidt ons: we kunnen een aanvraag voor communicatiemiddelen snel afhandelen en optimaal afstemmen op uw situatie. Zo kiest u voor een oplossing op maat, eventueel aangevuld met specifieke aanvullende diensten en accessoires, die hieronder staan opgenoemd.

Zendvergunning

In Nederland zijn er regels opgesteld over het gebruik van het frequentiespectrum. Bij grote gebouwen en uitgestrekte gebieden is het noodzakelijk om een vergunning aan te vragen. Daar helpen wij u graag bij. Daarnaast beschikken wij over huurfrequenties, die inzetbaar zijn bij evenementen.

Verbindingswagen

Bij grote evenementen en zendgebieden kan ondersteuning door onze verbindingswagen noodzakelijk zijn. Dit voertuig is onder andere voorzien van drie bedienplaatsen met een UHF- en VHF-mobilofoon, plus een extra aansluiting voor een ingehuurde mobilofoonorganisatie. Meer informatie over onze verbinding en de commandowagen is op te vragen via het contactformulier.

Accessoires

Het aansluiten van oortjes aan de communicatiemiddelen maakt de communicatie nóg soepeler en eenvoudiger. EMS biedt ook verschillende opties voor deze accessoires. Zo is het mogelijk om op maat gemaakte otoplastieken te laten ontwikkelen. Deze kunnen bijvoorbeeld worden aangesloten op een portofoon.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.