De basis, het eerste niveau van medische hulpverlening, bestaat uit onze Basis Eerste Hulp-medewerkers (oftewel: onze EHBO’ers ). Daarbij gaat het om reguliere hulpverleners die in staat zijn om basishulp, zonder specifieke hulpmiddelen, te leveren. Zij worden onder meer ingezet bij beurzen, braderieën, markten, asielzoekerscentra, opnamen van televisieprogramma’s, sportwedstrijden, kookevenementen en bedrijfsfeesten.

Up-to-date kennis

Onze medewerkers zijn uiteraard in het bezit van een EHBO-certificaat. Zij worden aangesteld vanuit ons vaste personeelsbestand en voldoen allen aan de eisen die er aan deze dienstverleners worden gesteld. Ons interne systeem monitort het verloop van de diploma’s en waarschuwt de medewerkers wanneer zij genoodzaakt zijn om hun certificering te verlengen, zodat hun kennis altijd up-to-date blijft.

Ervaren in samenwerking

Onze EHBO’ers beschikken over de ervaring en expertise die nodig zijn om goed samen te werken met andere disciplines, zoals evenementenmedewerkers, bewakingspersoneel en verkeersregelaars. Dankzij de professionaliteit, dienstverlenende houding en stressbestendigheid van onze medewerkers kan er snel worden geschakeld en ingegrepen bij calamiteiten. Belangrijk, want in dergelijke situaties telt soms elke seconde.

Altijd herkenbaar

De Basis Eerste Hulp-medewerkers zijn dankzij hun herkenbare kleding goed te onderscheiden van andere medewerkers: een blauw/gele broek, een hulpverlenersriem en een polo en jas met daarop duidelijk de tekst ‘EHBO’. Zij zijn ook in het bezit van een uitruktas. Deze is gevuld met eerste-hulp-materialen waarmee ter plekke actie kan worden ondernomen, een AED-defibrillator en een draagzeil om patiënten waar nodig te kunnen verplaatsen.

EHBO op maat

Dankzij ons grote personeelsbestand kunnen wij snel schakelen en organisaties zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u morgen al behoefte aan EHBO-hulpverleners? Wilt u graag afschalen of opschalen? Op zoek naar hulpverleners die over specifieke competenties op het gebied van evenementenzorg beschikken? Wij kunnen aan uw wensen voldoen en denken graag met u mee, of het nu gaat om de inzet van één EHBO’er of een compleet team.

Ook op vaste locaties

Heeft u een vaste evenementenlocatie? Wij maken graag met u een afspraak over een vaste inzet van EHBO’ers en overige hulpverleners tijdens uw concerten, sportevenementen en bedrijfsactiviteiten. Onder meer AFAS Live, Autotron Rosmalen, de Brabanthallen en de Ziggo Dome behoren al tot onze vaste opdrachtgevers.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.