Medische hulpverlening

Op zoek naar een specialist op het gebied van medische hulpverlening? Bekijk hier onze opties, van EHBO tot en met Specialistische Spoedzorg.

 

De juiste keuzes

Het medische team van EMS (Event Medical Service) is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit professionals die beschikken over de juiste beroepsopleiding en ervaring hebben opgedaan in de gezondheidszorg. Onze medewerkers zijn daarmee in staat om snel de juiste keuzes te maken. Zij hebben oog voor de mogelijke risico’s en verstoringen van een zorgvrager, observeren en bewaken de situatie en stabiliseren indien nodig.

1250+ GEDIPLOMEERDE WERKNEMERS

1500+ EVENEMENTEN PER JAAR

24/7 BEREIKBAAR 365 DAGEN PER JAAR

AL MEER DAN TWINTIG JAAR ERVARING

Protocollen en richtlijnen

Wij werken volgens protocollen en richtlijnen die afgestemd zijn op de landelijke norm van de reguliere ambulancezorg (Landelijk Protocol Ambulancezorg 8.1) en de Basis Eerste Hulp-richtlijnen (Rode Kruis, Oranje Kruis en First Aid Network). Daarmee staat onze hulpverlening garant voor de juiste beoordeling van de gezondheidstoestand en behandeling, bij zowel kleine als grote incidenten en onder diverse omstandigheden.

Op maat

EMS biedt zorgverlening op maat, van reguliere hulpverleners die in staat zijn om basishulp te leveren (Basis Eerste Hulp) tot aan Specialistische Spoedzorg. Er zijn diverse combinaties van medische hulpverlening mogelijk, inclusief voertuigen en de verhuur en verkoop van hulpmiddelen. In overleg met onze opdrachtgevers bepalen wij bij elke situatie de optimale inzet van personen, materieel en materiaal.

EHBO

Benieuwd naar onze opties voor basishulpverlening? Bekijk dan wat wij te bieden hebben op het gebied van Basis Eerste Hulp (EHBO). Onder meer geschikt voor concerten, sportevenementen, opnamen van televisieprogramma’s en bedrijfsfeesten. EMS beschikt over een groot personeelsbestand, is in staat om snel af of op te schalen en werkt samen met zowel eenmalige events als met vaste locaties.

Specialistische spoedzorg

Is meer zorgverlening gewenst of vereist? Onze mogelijkheden gaan tot aan Specialistische Spoedzorg en zelfs een unit voor Medische Zorg. Denk aan ambulanceverpleegkundigen en –chauffeurs, basisartsen en zorgprofessionals met recente ervaring in de spoedeisende zorg. Bovendien beschikken we over de voertuigen die bij dit type zorg essentieel zijn en beschikken we waar nodig over maatwerk voor elk type evenement.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.