Medewerkersportaal

Beste hulpverlener, 

Bekijk hieronder de link naar ons planningsportaal en het e-learningsportaal. In ons portaal kan jij jezelf aanmelden voor de diensten. Bekijk de handboeken, werkafspraken, nieuwsberichten en alles wat het werken makkelijker maakt. Maak de verschillende e-learningsmodules in ons portaal. 

Onder medewerkers items staan nog enkele links en tips zodat het inloggen vermeden kan worden. Op deze plek plaatsen wij bijvoorbeeld in november het aanmeldingsformulier voor onze traditionele nieuwjaarsborrel. 

Medewerkersitems

Ga naar Portaal om in te loggen

Geef je beschikbaarheid door, bekijk je aankomende diensten en dien je declaraties in via één handige app voor DSG.

E-Learning portaal

Ga vliegensvlug naar het portaal om de verschillende E-Learnings te maken. 

Veelgestelde vragen: 

Van groep veranderen na behalen diploma? 
Zodra jouw kwalificatie wordt aangepast, voegen we onmiddellijk de bijbehorende e-learning modules toe.

Ik heb nog geen inloggegevens? 
Probeer in te loggen met hetzelfde mailadres dat je voor ons systeem gebruikt. Als je je wachtwoord bent vergeten, vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de optie "Wachtwoord vergeten".
Lukt het nu nog niet? Stuur dan een mail naar hr@ems.nl


Aan- en afmelden voor een evenement

Aanmelden

Bij het aanmelden voor een dienst gaan we ervan uit dat je in staat bent om zelfstandig naar de locatie te komen en ook weer terug naar huis te gaan. Als dit niet mogelijk is, vermeld dit dan als opmerking bij je aanmelding. Op die manier kunnen we hier rekening mee houden bij het plannen.

 

Afmelden

Indien je helaas niet kunt werken op de geplande datum, neem dan contact op met de planning volgens onderstaande afspraken:

    • Op de dag van het evenement: Bel zowel de coördinator van het evenement als de planning op 0413-332152 (toets 1 buiten kantoortijden).
    • Binnen 2 weken voor het evenement: Bel tijdens kantoortijden op 0413-332152.
    • Meer dan 2 weken voor het evenement: Stuur een e-mail naar planning@ems.nl.  

Je mag zelf vervanging voor je dienst voorstellen of een verzoek tot ruilen indienen. Stuur dit verzoek per e-mail naar de planning. Zij zullen je verzoek beoordelen en laten weten of het mogelijk is. Dit komt doordat collega's zich soms al eerder hebben aangemeld en op de wachtlijst staan voor een specifiek evenement.

 

Contact

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij op kantoor vanaf 8:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Bel naar 0413-332152. Uitgezonderd de feestdagen. 
In het weekend, op feestdagen of na 17:00 uur krijg je onze achterwacht aan de telefoon. Dus kan het niet wachten tot de volgende werkdag zoals een afmelding of iets dergelijks? Gewoon bellen. 

Voor de rest. Wachten tot de volgende werkdag of een mail sturen naar planning@ems.nl. Is het een vraag voor HR. Stuur dan een mail naar hr@ems.nl.  Wij gaan er dan mee aan de slag. 

Oordoppen aanmeten?

De inschrijving voor het oordoppen laten aanmeten in mei is gesloten. 
Binnenkort wordt de werkwijze toegevoegd aan de Handleidingen in onze app. Wij gaan dan ook weer bekijken wanneer een nieuwe ronde wordt ingepland. 

Korting op EHBO cursus of ALS cursus?

Bekijk de cursussen op de websites van onze zusterorganisaties BTB Fire & Medical Support en Emergency Medical School. Bij BTB kan je terecht voor de EHBO cursussen. Bij EMSchool bieden wij bijvoorbeeld de ALS cursus, Toxicologie cursus en Echo cursus aan. Sluit aan bij een van de cursussen op onze locatie. 

Klik hier voor de website van BTB. 
Klik hier voor de website van EMSchool.

Vermeld bij de inschrijving in het opmerkingen-vak dat je werkzaam bent bij EMS en ontvang 20% korting. 

 

Instructeur worden?

ALS/ILS instructeurs kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@emschool.nl

BHV/EHBO instructeurs kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@btbfireandmedical.nl  

Geen personeelspasje? Maak gebruik van het formulier en vraag een nieuwe aan. 

Personeelspasje

Volg ons op sociale media!

    

 

 

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.