Over Event Medical Service

EMS (Event Medical Service) is al sinds 2002 dé specialist in evenementenhulpverlening.
Wij bieden medische dienstverlening en brandveiligheidsdiensten aan. EHBO, Specialistische Spoedzorg, brandbestrijding, brandpreventie en technische hulpverlening zijn onze expertises.

Overal inzetbaar

Wij richten ons op volledige professionele hulpverlening bij evenementen, zoals dancefeesten, festivals, concerten, sportwedstrijden en bedrijfsfeesten. Van events met tienduizenden bezoekers tot aan braderieën en bruiloften.

Onze diensten zijn op elk terrein inzetbaar: binnen in een stadion, concertzaal of sporthal of buiten op een festivalterrein, op het strand of op het water. Dankzij ons ervaren en goed getraind personeel, onze materialen en onze voertuigen zijn wij voor elke gelegenheid uw ideale partner.

Kwaliteit, professionaliteit en veiligheid

Kwaliteit, professionaliteit en veiligheid zijn onze kernwaarden. Daar selecteren wij onze medewerkers op en dat zijn de belangrijkste uitgangspunten om u als organisator zo goed mogelijk van dienst te zijn.

EMS kent een professionele en informele bedrijfscultuur, die we zowel intern als extern uitdragen. Wij vullen onze dienstverlening naar wens in, via persoonlijk contact, korte lijnen en alle aandacht voor onze werknemers en opdrachtgevers.

Dutch Safety Group

EMS is onderdeel van de Dutch Safety Group. Deze onderneming is onderverdeeld in diverse besloten vennootschappen: EMS, de Emergency Medical School, BTB Fire & Medical Support en EMS Care. Daarnaast hebben wij onze eigen webwinkel met veiligheidsproducten: BTBWinkel.nl

 

Opleidingen

De Emergency Medical School is het label waar sinds 2016 onze specialistische opleidingen op het gebied van acute geneeskunde onder vallen. Ze zijn gericht op medische zorgprofessionals en omvatten onder meer reanimatie, acute zorg, EHBO/BHV en instructeurs.

Bedrijfshulpverlening (BHV)

BTB Fire & Medical Support bestaat al sinds 1997 en is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met bedrijfshulpverlening. Wij verzorgen opleidingen, diensten, veiligheidsproducten, controle en onderhoud. Wij nemen uw gehele administratie op het gebied van bedrijfshulpverlening uit handen.

Uitzenden

EMS Care is opgericht in 2011 en hét uitzend- en detacheringsbureau voor de zorgsector, offshore en evenementenhulpverlening. Onze specialisten bemiddelen bij banen voor medisch personeel, paramedici, veiligheidsmedewerkers en brandwachten.

Webwinkel

Onze BTBWinkel startte in december 2015. Daar kunt u terecht voor het kopen van al uw veiligheidsproducten, van EHBO-tassen, bedden en brandblussers tot aan portofoons en AED’s. Wij kunnen ook het onderhoud van deze producten voor onze rekening nemen.

Directie

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.