EMS bij RTL 5 op Televisie!

EHBF

Hulpverleners worden vaak beschouwd als de helden van evenementen. Zij zijn degenen die zorgen voor de veiligheid en gezondheid van de bezoekers. Het populaire programma ‘Eerste Hulp Bij Festivals’ biedt een unieke kijk achter de schermen bij de hulpverlening op evenementen, verzorgd door Event Medical Service (EMS). Van een onschuldige schaafwond tot hartkloppingen, van de Nijmeegse Vierdaagse tot aan een grootschalig dancefeest, elke aflevering toont het indrukwekkende werk van EMS op verschillende evenementen.

Goed nieuws voor de fans! 'Eerste Hulp Bij Festivals' wordt opnieuw uitgezonden, en wel elke vrijdagavond om 20:30 uur. Dus, als je de avonturen van de hulpverleners hebt gemist of ze gewoon opnieuw wilt beleven, stem dan elke vrijdagavond af op RTL 5.

Voor degenen die niet kunnen wachten of de uitzendingen willen inhalen, bestaat ook de mogelijkheid om de afleveringen terug te kijken via Videoland. Mis geen enkele aflevering van 'Eerste Hulp Bij Festivals' en beleef samen met ons de buitengewone wereld van hulpverlening op evenementen.

Bekijk hieronder de promovideo's van de eerdere uitzendingen.

Uitzending 24 oktober

Uitzending 17 oktober

Uitzending 10 oktober

Uitzending 3 oktober

Uitzending 26 september

Uitzending 10 september

Uitzending 12 september

Uitzending 5 september

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.