EMS bij RTL 5 op Televisie!

EHBF

Met trots kondigen we de terugkeer aan van 'Eerste Hulp Bij Festivals', waarbij we jullie meenemen in de wereld van Event Medical Service (EMS). Vanaf 27 november kun je elke maandag om 20:30 uur de opwindende momenten van het nieuwe seizoen beleven op RTL 5.

Wij van EMS zijn enthousiast om jullie opnieuw een kijkje achter de schermen te geven, waar we zorgen voor de veiligheid en gezondheid van de bezoekers. Van onschuldige schaafwonden tot urgente situaties, elk evenement brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en wij staan paraat om snel en effectief te handelen.

Voor degenen die niet kunnen wachten of de actie willen inhalen, bieden we de mogelijkheid om de eerdere afleveringen terug te kijken op Videoland. Mis geen enkel moment van 'Eerste Hulp Bij Festivals' en ontdek samen met ons de dynamische wereld van hulpverlening op evenementen.

Bekijk de avonturen van ons toegewijde team en ervaar de essentiƫle rol die EMS speelt bij het waarborgen van de veiligheid op diverse evenementen. We kijken ernaar uit om jullie weer mee te nemen in de opmerkelijke wereld van hulpverlening op festivals. Tot ziens op RTL 5!

Bekijk hieronder de promovideo's van de eerdere uitzendingen.

Seizoen twee

Seizoen twee

Seizoen twee

Seizoen twee

Seizoen twee

Seizoen twee

Uitzending 24 oktober

Uitzending 17 oktober

Uitzending 10 oktober

Uitzending 3 oktober

Uitzending 26 september

Uitzending 10 september

Uitzending 12 september

Uitzending 5 september

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.