Login Extranet

 

Verhuur

Veiligheidsartikelen

Wij beschikken over alle veiligheidsproducten op medisch gebied en brandpreventie. De producten zijn te huur en te koop. Door producten te huren beschikt u tijdens het evenement over de vereiste materialen. Bij het aankopen van producten zoals verbandtrommels, brandblussers en een AED is het mogelijk om onderhoudscontracten af te sluiten waardoor uw producten in perfecte conditie blijven.

Te huur
Bij de te huren producten kunt u vooral denken aan brandblussers, EHBO tassen, AED’s en communicatiemiddelen zoals portofoons.
Wij beschikken over alle soorten en alle hoeveelheden brandblussers voor uw evenement. Wij brengen de blussers naar uw locatie en na afloop van het evenement halen wij ze weer op.

Te koop
Neem contact op met ons kantoor voor informatie over veiligheidsproducten of bestel de producten in de webshop.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken?
Neem contact op met ons Relatieteam voor meer informatie.

   0413-332152

   Mail ons

   Offerte aanvragen

Brandblussers

Wij verhuren schuimblussers, CO2 brandblussers (koolzuursneeuwblussers), poederblussers en vetblussers. Wij beschikken over ECO schuimblussers die voorzien zijn van een milieukeurmerk. Deze blussers bevatten enkel water en biologisch afbreekbaar schuim. Ideale brandblussers voor uw duurzame evenement.

   Lees meer     Offerte

Opleidingslocatie

Wij beschikken over twee leslokalen en verschillende scenario lokalen. Daarnaast beschikken wij over de mogelijkheid om een grote presentatieruimte te creëren. Zeer geschikt voor cursussen en vergaderingen. Grote koeling met frisdranken en koffieapparaat met luxe producten.

   Lees meer    Offerte

Communicatiemiddelen

Wij verhuren communicatiemiddelen zoals portofoons, mobilofoons, repeaters en pagers. Het is mogelijk om een op maat gemaakte oplossing aan te bieden waarin wij kunnen assisteren met steunzenders en accessoires.

   Lees meer    Offerte

Voertuigen

Voertuigen

Wij beschikken over verschillende voertuigen die te huur zijn voor hulpverleningsoefeningen, televisieprogramma’s, filmopnamen en presentatiedoeleinden.

   Offerte

Eerste Hulp materialen

Onze hulpverleningsmaterialen zijn te huur zoals EHBO tassen, AED defibrillators, bedden en Life-packs.

   Lees meer    Offerte