Verhuur

EMS verhuurt diverse veiligheidsproducten en communicatiemiddelen op het gebied van medische dienstverlening en brandpreventie. Die kunnen bijvoorbeeld bij evenementen gebruikt worden. Ook zijn er verschillende voertuigen te huur, die ingezet kunnen worden bij onder meer hulpverleningsoefeningen en film- en tv-opnames.

Van EHBO-tassen en brandblussers tot aan AED’s en portofoons: wij bieden verhuur op maat. Deze producten worden goed onderhouden. Onze spullen en apparaten zijn daardoor in perfecte conditie en bieden veel gebruiksgemak en grote betrouwbaarheid. EMS levert snel en adviseert u graag over welke combinatie van producten het meest geschikt is voor uw evenement.

Materialen eerste hulp

Van verbandtrommels en bedden tot aan AED’s en Lifepak’s: wij bieden wat u nodig heeft om eerste hulp te kunnen bieden. Of dat nu is voor een festival, beurs of evenementenlocatie of voor een buurtfeest, optocht of bruiloft. EMS denkt mee met organisaties om zo te komen tot de juiste inzet van materialen.

Brandblussers

EMS heeft een uitgebreid assortiment aan volledig onderhouden en gecontroleerde brandblussers, die voor een dag of voor langere periodes te huur zijn. Daarbij kan het gaan om een enkele blusser voor een kleinschalige activiteit of enkele honderden blusmiddelen voor een groot evenement. Deze kunnen worden bezorgd en zijn op te halen bij onze locatie in Uden.

Portofoons

Heeft u tijdelijk portofoons, mobilofoons, repeaters of pagers nodig voor uw evenement? Bekijk dan alle mogelijkheden die wij hebben als het gaat om communicatiemiddelen. Wij kunnen daarbij ook assisteren met aanvullende diensten. Denk aan steunzenders, accessoires, huurfrequenties en zelfs een verbindingswagen.

Oefenlocatie

Onze vestiging in Uden beschikt over een eigen oefenlocatie, met vijf les- en scenariolokalen. Verenigingen en zelfstandigen kunnen deze huren, bijvoorbeeld voor het geven van bedrijfshulpverleningscursussen (BHV). De lokalen beschikken over diverse moderne faciliteiten en zijn eenvoudig te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.