Opleidingen

EMS biedt via de Emergency Medical School opleidingen en cursussen aan op het gebied van acute geneeskunde. Deze worden verzorgd op onze eigen locatie in Uden of op uw eigen werkplek. Ze zijn bedoeld voor medische zorgprofessionals en richten zich onder meer op reanimatie, acute zorg, EHBO/BHV en instructeurs. 

Gedrevenheid

De Emergency Medical School is ontstaan vanuit de gedrevenheid om de zorg naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Ons doel is om zorgmedewerkers kwalitatief hoogstaande opleidingen te bieden voor een eerlijke prijs. Goed getraind personeel brengt zowel de zorginstelling als de individuele werknemer verder, of het nu gaat om de zorgkwaliteit of om de carrière van een professional.

Kwaliteit gewaarborgd

Onze cursussen worden continu onder de loep genomen. Nieuwe inzichten binnen bepaalde vakgebieden en actuele ontwikkelingen en trends worden geïmplementeerd binnen de opleidingen en cursussen, om zo de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Voor cursisten is het volgen van een training vaak een welkome ‘break’ van het dagelijkse werk. Bovendien vinden zij het waardevol om kennis en ervaring uit te kunnen wisselen met collega’s en andere professionals.

Eigen oefenlocatie

Emergency Medical School beschikt over een eigen oefenlocatie met vijf les- en scenariolokalen. De leslokalen beschikken over moderne faciliteiten, zoals grote televisieschermen waarop de presentatie op groot formaat kan worden gepresenteerd. Het leslokaal kan dankzij verrijdbare tafels volledig aan de cursus worden aangepast. Bovendien biedt de locatie mogelijkheden om diverse settings te creëren. De inrichting wordt bepaald door de opleiding en het leerdoel.

Online en offline leren

Om zorgverleners zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden we online ook diverse e-learnings aan. Die kunnen worden gevolgd op elk gewenst moment en bestaan uit een theoriedeel en kennistoets. Voor trainingen op locatie bepalen we graag in overleg wat de beste mogelijkheden zijn, om zo te komen tot het maximale resultaat. Kijk voor meer informatie en het actuele aanbod van opleidingen en trainingen op www.emschool.nl.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.