Uitzenden

EMS Care is hét uitzend- en detacheringsbureau in de zorgsector, offshore en evenementenhulpverlening. Onze specialisten bemiddelen bij banen voor medisch personeel, paramedici, veiligheidsmedewerkers en brandwachten. Daarbij gaat het om verschillende soorten dienstverbanden, van detachering tot freelance en van oproep tot stages.

Professioneel en persoonlijk

EMS Care levert al sinds 2011 ervaren en kwalitatief hoogwaardige werknemers aan tal van gerenommeerde opdrachtgevers. Ons personeel staat voor professionaliteit, maar ook voor persoonlijk contact en korte lijnen. Er is volop oog voor de wensen van bedrijven en werknemers, om zo te komen tot de beste match voor een vacante functie. Op zoek naar een uitdagende baan in de zorg, offshore of evenementenbranche? Bekijk dan snel de actuele vacatures.

Ontzorgen

Nieuwe medewerkers nodig? U kunt bij ons zeven dagen per week terecht voor hulp bij de zoektocht naar personeel. Heeft u capaciteitsproblemen? Heeft u hulpkrachten nodig in de vakantieperiodes? Of kampt uw organisatie met ziekteverzuim van uw eigen personeel? EMS Care lost het graag met zorg en passie voor u op. Om het nóg makkelijker te maken, ontzorgen wij u ook als het gaat om administratie: deze nemen wij volledig voor onze rekening.

Nauw betrokken

EMS Care staat midden in de praktijk. De directie van onze organisatie beschikt over jarenlange ervaring en is nog steeds nauw betrokken bij de hulpverleningssector. Bovendien zij wij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de zorgbranche. Ook maken we optimaal gebruik van de werkzaamheden van onze zusterorganisaties EMS en BTB in de evenementenhulpverlening en de support van organisaties op het gebied van Fire & Medical.

Opleidingen

Onze specialistische opleidingen zijn sinds 2016 geplaatst onder een eigen label: Emergency Medical School. Daarmee faciliteren en ontwikkelen wij cursussen voor medische zorgprofessionals. De trainingen en cursussen vinden plaats op onze locatie in Uden of op uw eigen werkplek (incompany) en richten zich onder meer op reanimatie, acute zorg, instructeurs en EHBO/BHV. Bekijk hier de mogelijkheden.

1250+ GEDIPLOMEERDE WERKNEMERS

1500+ EVENEMENTEN PER JAAR

24/7 BEREIKBAAR 365 DAGEN PER JAAR

AL MEER DAN TWINTIG JAAR ERVARING

26727048 Xl

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.