Inzet events

Er komt veel kijken bij de organisatie van evenementen, ook op het gebied van medische dienstverlening en brandpreventie. Op zoek naar een ervaren, professionele en betrouwbare partner die met u meedenkt? Dan bent u bij Event Medical Service (EMS) aan het juiste adres.

 

 

Overal inzetbaar

EMS is dé specialist in medische hulpverlening en brandveiligheid op evenementen. Van grote events zoals festivals, concerten en sportwedstrijden tot aan buurtactiviteiten, bedrijfsfeesten en wandelvierdaagsen. Bovendien kunnen ons personeel, voertuigen en materiaal op elk terrein uit de voeten. Binnen in een stadion, concertzaal, sporthal of buiten op een festivalterrein, op het strand en op het water: wij staan voor u klaar.

Meedenken

Onze hulpverleners, voertuigen en veiligheidsproducten zijn jaarlijks op meer dan 1,500 evenementen te vinden. Dankzij onze uitgebreide ervaring verzorgen we de inzet voor onze opdrachtgevers zo gunstig mogelijk, binnen de geldende eisen en richtlijnen. Bij grotere evenementen bepalen we de inzet van het aantal hulpverleners, voertuigen en materialen volgens de Risico Inventarisatie & Evaluatie en de voor een evenement geldende vergunningseisen.

Korte lijnen

Gedurende het jaar hebben wij veel contact met gemeenten, veiligheidsregio’s en de GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio). Dankzij korte lijnen en goede contacten met deze partijen kunnen wij verzekeren dat de inzet tijdens een event op de juiste manier verloopt. Bij kleinschalige evenementen wordt de medische hulpverlening en brandpreventie in samenspraak met de opdrachtgever bepaald.

Verzekerd en gecertificeerd

EMS beschikt over een internationale beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Wij zijn bovendien aangesloten bij branchevereniging Kwaliteitsbevordering Medische Hulpverlening Evenementen (KMHE) en volledig ISO9001-gecertificeerd. Benieuwd naar de evenementen die al van onze diensten gebruikmaken?

1100+ Gediplomeerde werknemers

1500+ Evenementen per jaar

24/7 Bereikbaar 365 dagen per jaar

24/7 Bereikbaar 365 dagen per jaar

Een greep uit onze opdrachtgevers

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.