Oordoppen

Personeel kan in bepaalde werkomgevingen langdurig worden blootgesteld aan schadelijke en/of storende geluiden. Bescherming door middel van oordoppen is dan gewenst, of zelfs noodzakelijk. EMS verhuurt en verkoopt gehoorbescherming voor elke situatie, met optimaal gebruiksgemak.

Uniek

De oordoppen zijn afgestemd op kortdurend of langdurig gebruik en beschikken over filters die kunnen worden afgestemd op het geluidsniveau. Deze maken ons gehoorbeschermers uniek: schadelijke decibellen worden gefilterd, zonder dat het ten koste gaat van de verstaanbaarheid en de muziekbeleving.

Plug-and-play en universeel

Plug-and-play-oordoppen passen in elk oor zijn makkelijk in en uit het oor te halen. Ze zijn direct te gebruiken en bedoeld voor kortdurende bescherming. Universele gehoorbescherming steekt niet uit het oor en zijn ergonomisch uniek: de oordop schikt zich naar de vorm van de gehoorgang. Ze zijn in verschillende maten te verkrijgen, bieden optimaal draagcomfort en zijn geschikt voor langdurig gebruik.

Aanmeten

EMS biedt met de hand gemaakte oordoppen, die volledig zijn afgestemd op een individu. Ze kunnen op onze locatie in Uden (Loopkantstraat 2-E)  worden aangemeten. Daarmee ontstaat er nog meer gebruiksgemak en nóg betere gehoorbescherming, met diverse decibelfilters en in verschillende kleuren. Er zijn zelfs oordoppen beschikbaar die zijn afgestemd op bepaalde muziekstijlen.

Optimaal afgestemd

EMS beschikt over de ervaring om de filters optimaal af te kunnen stemmen. Ze worden zowel akoestisch als visueel grondig gecontroleerd. De filters zijn bij alle type oordoppen bovendien te verwisselen met zwaardere of lichtere filters. Daardoor zijn ze voor meerdere doeleinden te gebruiken (met uitzondering van de harde op maat gemaakte gehoorbescherming).

Elke werkomgeving

Onze oordoppen kunnen worden afgestemd op elke situatie. Zo bieden we een oplossing op maat voor vliegtuigpersoneel, werknemers die te maken hebben met geluidsoverlast van verkeer en personeel dat op schietbanen actief is. Ook beschikken we over producten die afgestemd kunnen worden op professionals die werkzaam zijn op evenementen, bij concerten, in de horeca of in de zware industrie.

Maak een afspraak

Om oordoppen op maat te laten aanmeten, is het maken van een afspraak noodzakelijk. Zo kunnen we voldoende tijd nemen om de gehoorbescherming optimaal op een persoon af te stemmen. Het is ook mogelijk om oortjes te laten maken voor specifieke communicatiemiddelen, die bijvoorbeeld gebruikt worden door hulpverleningsdiensten en beveiligingsbedrijven.

 

Vul het contactformulier in om meer informatie aan te vragen of een afspraak te maken. Wij staan voor u klaar, ook als het gaat om de best mogelijke bescherming van uw gehoor.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.