Brandblussers

Brandveiligheid is essentieel bij elk evenement, van groot tot klein. Van buurtfeesten, vuurwerkshows en bruiloften tot aan festivals, sportwedstrijden en beurzen. Blussers zijn onmisbaar als het nodig is om een eventuele brand te bestrijden. Huur ze bij EMS, of het nu gaat om één brandblusser of om enkele honderden blusmiddelen.

Verantwoordelijkheid nemen

Als organisator bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers. Bij onvoldoende brandveiligheidsmaatregelen kunt u verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade en is het mogelijk dat een verzekering geen vergoeding uitkeert. Met brandblussers beschikt u over de basismiddelen om een mogelijke brand zo snel mogelijk te kunnen doven.

Onderhoud en gecontroleerd

Om te garanderen dat onze blussers doen waar ze voor zijn bedoeld, onderhouden en controleren wij onze brandveiligheidsmiddelen volgens de geldende normen van de NEN (Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut). Dat is te zien aan de controlesticker, die elk jaar wordt vernieuwd. Daarmee beschikken werknemers in het geval van een calamiteit over de juiste middelen om een brand te bestrijden tot er hulpdiensten arriveren.

Flexibele opties

Brandblussers zijn al te huur voor een enkele dag. Er geldt geen maximale tijdsduur voor de verhuur van deze producten. Bovendien zijn we flexibel als het gaat om de aantallen blussers die u nodig heeft. Ze kunnen vervolgens worden bezorgd op een afgesproken locatie of worden afgehaald op onze locatie in Uden.

Soorten blussers

Wij verhuren schuimblussers, CO2-brandblussers (koolzuursneeuwblussers), poederblussers en vetblussers. Daarnaast beschikken we over ECO-schuimblussers, die zijn voorzien van een milieukeurmerk. Deze blussers bevatten enkel water en biologisch afbreekbaar schuim. Ze zijn daarmee een duurzaam alternatief, dat aansluit bij maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen.

Zorgen uit handen

EMS neemt ook bij de verhuur van brandblussers graag zoveel mogelijk zorgen uit uw handen, zodat u zich kunt focussen op andere onderdelen die komen kijken bij de organisatie van uw evenement. Wij denken graag met u mee over de hoeveelheid en types brandbestrijdingsmiddelen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.