Medische hulpverlening tijdens De Ocean Race

2E62f8b2 5003 48D4 Abfc 67A63e519205

Aan de slag tijdens De Ocean Race

De Ocean Race, voorheen bekend als de Volvo Ocean Race, is een van 's werelds meest uitdagende en prestigieuze zeilevenementen. In de editie van 2023-2024 zullen teams van over de hele wereld strijden om de titel, waarbij ze zeven verschillende etappes over de wereld afleggen. Onderweg zullen de teams langs enkele van 's werelds meest uitdagende wateren en omgevingen zeilen, waaronder de Zuidelijke Oceaan en de Golf van Mexico.
De teams zullen racen op speciaal ontworpen jachten die zijn ontworpen om snelheid en duurzaamheid te combineren. Het doel van de race is om te laten zien wat er mogelijk is op het gebied van duurzame technologie en om de aandacht te vestigen op de noodzaak om onze oceanen te beschermen.

De Ocean Race, is voor het laatst in Nederland aangekomen tijdens de editie van 2017-2018. Den Haag was de finishplaats voor deze editie van de race. Het was de eerste keer dat Den Haag de finishplaats was voor de Ocean Race en het evenement werd door meer dan 335.000 mensen bezocht.
In juni van dit jaar zijn wij opnieuw aanwezig met onze Specialistische Spoedzorg en Eerste Hulpverleners op het moment dat de deelnemers in Den Haag arriveren. Op het water en op de kade. Wij kijken er naar uit om met onze inzet het evenement te kunnen ondersteunen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.