Login Extranet

 

Nieuws

Code 95 Opleidingen

Samen met DVG Personenvervoer uit Rijen starten wij met het aanbieden van totaalpakketten op het gebied van Code 95. Beroepschauffeurs uit het personenvervoer en de transportbranche hebben hierdoor de mogelijkheid om voordelig en via één aanbieder invulling te geven aan de Code 95 eisen.

Onder ons opleidingsaanbod vallen de opleidingen Digitale tachograaf en boordcomputers, Reisbegeleiding, Leefstijl, Sociale veiligheid en omgaan met agressie, BHV Basiscursus, BHV Herhalingscursus en Rijoptimalisatie / Rijvaardigheidsanalyse. In de toekomst gaan wij hier de opleidingen Wintervoorbereiding en Techniek & Veiligheid nog aan toevoegen.

Al onze opleidingen zijn gecertificeerd en voldoen aan de eisen van het CCV.

Opleidingen zijn op onze locaties én Incompany te volgen, opleidingen voor groepen én losse inschrijvingen, één opleiding of een totaal pakket. Alles is mogelijk! Meer informatie op onze eigen website en www.Code95.net. Of neem contact met ons op.

Opleidingen zijn op onze locaties én Incompany te volgen, opleidingen voor groepen én losse inschrijvingen, één opleiding of een totaal pakket. Alles is mogelijk!

Meer informatie kunt u vinden onder onze opleidingen. Klik hier voor een overzicht.

Deel nu!