Login Extranet

 

Nieuws

Symposium Celebrate Safe

Symposium – Celebrate Safe

Wie is verantwoordelijk, waar begint ieders verantwoordelijkheid en waar eindigt hij? En hoe zit het eigenlijk met de verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf?

De ontwikkelingen in het nachtleven en de groeiende populariteit van festivals laten zien dat uitgaan en feesten voor een steeds bredere en groter wordende groep liefhebbers tot een van de belangrijkste sociale activiteiten behoort.

Het succes van de dance scene gaat tegelijkertijd gepaard met haar eigen uitdagingen. Hoe we omgaan met risicovol gedrag van de bezoekers, gerelateerd aan het gebruik van alcohol en andere drugs, seksuele activiteiten, verkeersdeelname en de blootstelling aan versterkt geluid is daar een belangrijk onderdeel van.

Voor dit eerste Celebrate Safe symposium willen we iedereen die een belang heeft bij een zowel aantrekkelijk als veilig uitgaansleven uitnodigen, om onder leiding van dagvoorzitter Boris van der Ham, met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen en plannen te maken voor de toekomst.

Kun je eigenlijk wel veilig en gezond feesten, zijn veilige feesten nog wel aantrekkelijk als bezoekers misschien juist op zoek zijn naar heftige ‘kicks’ en naar een moment om los te komen van de dagelijkse praktijk met vaste patronen, verplichtingen, sociale normen en regels?

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Deel nu!