Tamara

Over Tamara:

Tamara is een veelzijdige professional binnen ons bedrijf met een breed scala aan verantwoordelijkheden. Haar ervaring als projectmanager, gecombineerd met haar rol in HR en klantenaccounts, maken haar een onmisbare schakel. Daarnaast speelt ze een cruciale rol in het coördineren van de scholing van onze hulpverleners en draagt ze bij aan de efficiëntie van ons logistieke proces in samenwerking met het magazijn.

Haar bijdrage:

Als ervaren projectmanager is Tamara verantwoordelijk voor het succesvol afronden van verschillende projecten binnen ons bedrijf. Ze zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald, doelstellingen worden bereikt en dat alle betrokken partijen tevreden zijn met de resultaten. Haar expertise in HR en klantenrelaties zorgt ervoor dat onze klanten de hoogste kwaliteit van service ontvangen en dat ons team goed wordt ondersteund.

Daarnaast neemt Tamara, in afwezigheid van Janneke, de coördinatie van de planning op zich, waarbij ze ervoor zorgt dat onze hulpverleners op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Ze is ook actief aanwezig op evenementen als coördinator om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Haar toewijding aan haar werk en veelzijdige vaardigheden maken haar een waardevolle aanwinst voor EMS.

Tamara 2 (1)

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.