Lotte

Over Lotte:

Lotte van Driel is al sinds begin 2017 een bekend gezicht bij Event Medical Service (EMS). Ze begon als HR medewerker en heeft die rol gestart en verder ontwikkeld tot eind 2021. Vanaf 2021 is ze doorgegroeid naar de functie van Project Medewerker, waarbij ze de hele administratieve kant van EMS voor haar rekening nam. Door de groei van EMS heeft Lotte sinds eind 2022 versterking op de administratie, waardoor Lotte nu als Project Manager fungeert. Haar ervaring, precisie en vermogen om goed te presteren onder druk maken haar een onmisbare schakel in het EMS-team.

Haar bijdrage:

Een Project Manager coƶrdineert de afdeling en houdt toezicht op alle projecten, waarbij zorgvuldige begeleiding en evaluatie plaatsvindt. De Project Medewerker informeert de Project Manager regelmatig over de voortgang van zijn/haar taken en neemt indien nodig de eindbeslissing. De Project Manager is tevens verantwoordelijk voor het beheer van inkomsten en uitgaven, welke periodiek besproken worden tijdens het kwartaaloverleg met de directie. Daarnaast is de Project Manager verantwoordelijk voor het efficiƫnt en effectief laten verlopen van evenementen. Bij complexe vraagstukken of specifieke situaties zal de Project Manager deze in overleg met betrokken partijen zoals organisaties of hulpverleners behandelen.

Lotte houdt zich daarnaast bezig met het ontwikkelen van software systemen. Ze heeft het hele planningssysteem van EMS ontwikkeld, dit systeem bevat de personeelsplanning, registratie van zorgcontacten, magazijnbeheer, wagenparkregistratie, relatiebeheer en de volledige HR-registratie van sollicitatie tot salarisverwerking. Ook andere projecten om de organisatie te verbeteren vallen onder Lotte's verantwoordelijkheid. Denk aan beurzen en congressen, registratie van telefonie, E-learning voor hulpverleners, digitalisering van zorgrapportages met iPads en niet te vergeten het bijvullen van de koelkast voor de Vrijmibo.

Lotte 2 (1)

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.