André

André aan het woord:

Wim, bedankt voor het doorgeven van het stokje en je lovende woorden.

Mijn naam is André Versfeld, 47 jaar, en trotse vader van 2 zoons.

Ik woon in het mooie 's-Hertogenbosch, waar ik ook bij de brandweer werk.

Dit jaar ben ik al 24 jaar werkzaam bij EMS. Vanaf het allereerste feestje in Amsterdam ben ik erbij geweest.

In het begin was dat alleen in het weekend vanwege een andere baan. Later ben ik van baan gewisseld en ben ik in het pittoreske Uden gaan werken op een kantoor, waar ik inmiddels alweer 15 jaar werkzaam ben.

Dutch Safety Group (waar EMS onder valt) is een prachtige organisatie met meerdere onderdelen, zoals Emergency Medical School en ook BTB Fire & Medical Support. Daarbij geef ik als instructeur onder andere les bij de grootste chocoladefabriek van de wereld in Veghel, Mars. Al 12 jaar geef ik daar les aan hun bedrijfsbrandweer, wat inmiddels mijn 'cluppie' is geworden.

In al die jaren bij EMS heb ik heel veel mensen leren kennen, vanuit de evenementenwereld tot aan collega's. Van EHBO'ers tot verpleegkundigen, en van artsen tot brandwachten - altijd leuke en gezellige mensen.

Gezelligheid staat hoog bij ons in het vaandel en is belangrijk, maar als er gewerkt moet worden, is het mooi om te zien hoe we als een geoliede machine de klus klaren. Van de hulpverleners op de post en in de uitruk tot aan de centralist en coördinator - iedereen weet wat er moet gebeuren, en dat is de kracht en professionaliteit van EMS.

Doordeweeks ben ik op kantoor werkzaam voor EMS en BTB. Samen met Henry, Guus, Joep en Matz zorgen wij ervoor dat elk weekend de spullen voor de events weer klaarstaan om opgehaald of weggebracht te worden. En in het weekend ben ik regelmatig op een van de vele events te zien als coördinator, of ik kom een bezoekje brengen en een praatje maken met collega's en de organisatie.

Ook voor het rijdende en varende materieel ben ik verantwoordelijk. Ik houd me bezig met onderhoud en reparatie, vervanging en vernieuwing. Al deze dingen en werkzaamheden houden het zeer afwisselend en heel mooi, en ik hoop zeker nog 15 jaar bij Dutch Safety Group werkzaam te kunnen zijn.

Bij deze geef ik graag het stokje door aan de familie Köiter. Jasper en Ivonne zijn ook twee graag geziene collega's die al heel wat jaren voor EMS werkzaam zijn, achter de schermen maar ook op vele events. Als PCO, CO en centralist, kortom: twee toppers.

Tot ziens op een van de events of voor een bakkie in Uden.

 

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.