Jack aan het woord:

Hallo collega’s,

Mijn naam is Jack Klaassen. Bij de meesten van jullie wel bekend of op zijn minst via de porto gehoord. Mijn werk bij EMS is voornamelijk achter de schermen als CP. Inmiddels werk ik al bijna 14 jaar voor EMS, eerst werkervaring opgedaan als EHBO’er op de post en later als uitrukteam, en vandaaruit naar centralist, wat ik met veel plezier en drive doe. Het mooiste aan mijn CP-werk is om van alles te regelen voor mijn collega’s en samen met mijn collega-centralisten te zorgen dat het evenement weer een succes wordt, inclusief al het werk achter de schermen dat daarbij hoort.

In het dagelijkse leven ben ik eerste bedrijfswagenmonteur/keurmeester/diagnosespecialist bij een M.A.N. dealer in Drachten en sinds een paar jaar doe ik ook de begeleiding van stagiaires bij ons op de vestiging. Ik werk daar inmiddels alweer 16 jaar met veel plezier. Ik ben getrouwd met Ester, al 19 jaar, en heb samen met haar twee bonuskinderen, Sanne en Lisa, en twee kinderen uit een vorig huwelijk. Sinds vier jaar ben ik ook Pake (opa).

Er zijn meerdere evenementen die ik heel leuk vind, zoals Milkshake, F1, Mudmasters, Defqon 1, Loveland. Ik moet wel zeggen: hoe groter het festival, hoe beter ik me voel; dan ben je lekker aan het werk. De meeste indruk hebben toch wel de eerste twee edities van de Grand Prix gemaakt. Dit was voor zowel mij als EMS een hele grote klus, ook nog in het corona-tijdperk, met heel veel beperkingen, maar die hebben we met het hele team tot een groot succes gemaakt.

Wat ik de collega’s wil meegeven is dat ze vooral met veel plezier en toewijding dit werk blijven doen, want dit is de mooiste hobby/baan die er is. Ik ben elke keer weer blij om de vele collega’s die ik ken weer te zien; we hebben een hele grote gezellige EMS-familie.

Voor de volgende medewerker aan het woord wil ik graag Marc Remie voordragen. Ik ken Marc al flink wat jaren als collega en PCO, wat hij heel gedreven doet. Groetjes van mij en ik zie jullie snel weer en vooral horen op een van de vele mooie evenementen die we hebben.

CP uit.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.