Winnaar DLEP Award!

Winnaar 'Favorite Service Company'
Dutch Live Entertainment Production Awards 

Yes! Wij zijn de winnaar van de 'Favorite Service Company' Award. Een grote eer. Dank aan onze collega evenementenorganisaties voor de nominatie. Dank aan de jury voor de keuze op onze organisatie. Het voelt fantastisch om door collega's uit het vak te worden verkozen. Dank aan al onze hulpverleners die het mogelijk maken dat wij op dit niveau en op deze grote schaal onze opdrachten uit kunnen voeren. Heel trots! Heel trots om tussen deze rij met winnaars te mogen staan!

Favorite Production Company: Friendly Fire
Favorite Technical Production: Company: Dutch7
Favorite Show Company: Stagebrothers
Favorite Service Company: Event Medical Service
Favorite Site Company: EP Collective
Favorite Venue: Afas LIVE
Bart Clement Award for Favorite Creative Person: Marieke Samallo
Production of the Year: Vliegende Vrienden van Amstel LIVE
Rookie of the Year: Frank Stechwey
Spotlight Award: de documentaire 'Mannen in Zwart'.
Special Achievement Award: Joop van den Ende

 

Tijdens het 5-jarig jubileum van de Dutch Live Entertainment Production Awards, maandag 8 april jl, heeft Joop van den Ende een Special Achievement Award ontvangen uit handen van Simone Kleinsma. Joop van den Ende ontving deze Award voor zijn heldere visie waarin hij kwaliteit en creativiteit altijd het zwaarst laat wegen. Een inspirator voor de hele live-entertainmentindustrie.
Joop van den Ende gaf aan zich zeer thuis te voelen bij de aanwezige live-entertainmentcollega’s en benadrukte onder de indruk te zijn van de progressie die deze industrie de afgelopen 60 jaar heeft doorgemaakt.
De Dutch Live Entertainment Production Awards zijn in het leven geroepen om waardering uit te spreken naar de mensen die achter de schermen werken.
Tijdens de uitreiking in Parc Broekhuizen te Leersum overhandigden verschillende prominenten de Awards. Roel van Velzen bracht een serenade aan Vliegende Vrienden van Amstel LIVE waarna hij de producent Tribe de Award overhandigde voor Production of the Year. Afas LIVE werd uitgeroepen tot Favorite Venue, directrice Brigitte de Winter ontving deze award uit handen van Tjeerd Oosterhuis. De overige awards werden uitgereikt door oa De Heideroosjes, Willy Wartaal en Ryan Palmen de (voormalig) burgermeester van ‘Best Kept Secret Festival gemeente’ Hilvarenbeek. De award voor Favorite Creative ging naar Milkshake Festival oprichtster Marieke Samallo. Die in haar dankwoord meer aandacht vroeg voor inclusiviteit.

“Na 5 jaar kunnen we zeggen dat de Live Entertainment Production Awards is uitgegroeid tot een volwassen awardshow. De winnaars en genomineerden tonen het uitzonderlijk hoge niveau waarop Nederlandse professionals, zowel nationaal als internationaal, in de live-entertainmentindustrie opereren.” Aldus Marcel Albers, voorzitter bestuur Dutch Live Entertainment Production Awards.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.