Start festivalseizoen 2024

Start festivalseizoen 2024

Beste hulpverleners en bovenal ambassadeurs van EMS,

Het officiƫle startschot voor het evenementenseizoen 2024 hebben we afgelopen paasweekend gehad, dus we zijn echt begonnen!
Met meer dan 400 diensten afgelopen weekend hebben we laten zien dat we als EMS klaar zijn voor weer een prachtig en veilig seizoen. Ik ben enorm verheugd dat het team op kantoor zeer voortvarend te werk gaat en we al bijna volgeboekt zijn tot en met Koningsdag. De planning verloopt vlot en de projecten worden soepel uitgevoerd.
Maar natuurlijk komen er nog vele drukke maar vooral gezellige weekenden aan, waar nog genoeg ruimte is om samen met elkaar mooie en veilige evenementen te verzorgen. De medische en brandtechnische inzet die we al bijna 25 jaar samen leveren, wordt zeer gewaardeerd en staat hoog aangeschreven in de evenementenwereld. Daar mogen we samen trots op zijn!
Ik ben ook erg blij te kunnen melden dat we dit jaar weer veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen die ons team komen versterken. Hierbij wil ik meteen een oproep doen aan degenen die al wat langer bij ons werken: geef de nieuwe mensen een warm welkom en laat ze deel uitmaken van ons fantastische en gezellige team.
Al met al geeft het een goed gevoel om het nieuwe evenementenseizoen afgetrapt te hebben. Natuurlijk ben ik zelf ook weer op een aantal evenementen aanwezig en zal ik proberen om bij andere evenementen even langs te komen. Helaas kan ik niet bij alle evenementen aanwezig zijn, vandaar dat ik via deze weg alvast iedereen heel veel werkplezier wens. Geniet van een fantastisch festivalseizoen!

Dank jullie wel en tot snel!

Met vriendelijke groet,

Ronald van Litsenburg
Directeur / eigenaar

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.