Roy verrast op verjaardag

Roy verrast op verjaardag

Feestelijke verrassing voor toegewijde medewerker Roy tijdens het Amsterdam Diner in de AFAS Live

Op een bijzondere dag waarop de meeste mensen genieten van hun verjaardag, stond Roy klaar om anderen te helpen tijdens het Amsterdam Diner in de AFAS Live. Bij Event Medical Service willen we onze waardering uiten voor zijn toewijding en hebben we hem op een unieke manier in het zonnetje gezet.

Hoewel Roy zijn verjaardag aan het werk doorbracht, wilden we ervoor zorgen dat hij zich speciaal voelde en op een ander moment kon proosten op zijn verjaardag. Tijdens het Amsterdam Diner hebben we hem verrast met een prachtige fles champagne, als blijk van dankbaarheid voor zijn inzet en als verjaardagsgeschenk.

Bij Event Medical Service waarderen we het buitengewone werk en de toewijding van al onze medewerkers. Roy is een uitstekend voorbeeld van iemand die zich inzet om anderen te helpen, zelfs op zijn eigen speciale dag. Zijn toewijding en professionaliteit zijn bewonderenswaardig en we willen hem nogmaals van harte feliciteren met zijn verjaardag.

We zijn ons ervan bewust dat het niet altijd gemakkelijk is om op speciale dagen te werken, vooral wanneer het om een verjaardag gaat. Daarom wilden we Roy laten weten dat zijn inzet wordt gewaardeerd en dat we hopen dat hij op een ander moment heeft kunnen genieten van zijn verjaardag.

Event Medical Service bedankt Roy voor zijn toewijding en zijn bijdrage aan het succes van het Amsterdam Diner. Zijn inzet en harde werk maken het mogelijk dat we hoogwaardige medische diensten kunnen leveren tijdens evenementen. We zijn trots op het team van professionals zoals Roy, die zich dag in dag uit inzetten voor de veiligheid en het welzijn van anderen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.