Nieuwe coördinatoren

Nieuwe coördinatoren

Event Medical Service versterkt het coördinatieteam met enthousiaste nieuwe leden na een succesvol coördinatorenoverleg en de lancering van het nieuwe inwerktraject. In april vond een belangrijke bijeenkomst plaats waarin onze huidige coördinatoren samenkwamen om kennis en ervaringen te delen. Het was een constructieve sessie waarin waardevolle inzichten zijn opgedaan om het coördinatorschap verder te ontwikkelen.

De uitkomsten van het coördinatorenoverleg hebben de weg vrijgemaakt voor nieuwe initiatieven en verbeteringen binnen het coördinatieteam van Event Medical Service. We hebben gemerkt dat er nieuwe wegen worden ingeslagen om de coördinatorschap functie te versterken en te verfijnen, wat resulteert in een nog efficiëntere en effectievere dienstverlening.

Gelijktijdig met het coördinatorenoverleg zijn we begonnen met het begeleiden van nieuwe coördinatoren. Een week na het overleg vond er een bijeenkomst plaats voor potentiële coördinatoren, waarin gesprekken hebben plaatsgevonden. Een aantal kandidaten zijn al gestart met het inwerktraject.

Hoewel het nieuwe inwerktraject nog in ontwikkeling is, wilden we graag een vliegende start maken om de groei van het coördinatieteam te ondersteunen. Deze uitbreiding van de coördinatorschap functies is van essentieel belang voor ons team, omdat het niet alleen voorziet in de noodzakelijke uitbreiding van onze diensten, maar ook onze gewaardeerde medewerkers een prachtige kans biedt om door te groeien binnen onze organisatie.

We streven ernaar om onze medewerkers alle nodige tools en kansen te bieden om hun vaardigheden te versterken. We kijken uit naar de voortdurende groei en ontwikkeling van ons coördinatieteam bij Event Medical Service. Met de toevoeging van nieuwe coördinatoren zijn we nog beter in staat om hoogwaardige medische diensten te leveren aan onze klanten.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.