Instructeurs gezocht

Ben jij instructeur?

Graag willen we je aandacht vestigen op een nieuwe mogelijkheid binnen ons zusterbedrijven, BTB Fire & Medical Support en Emergency Medical School. Momenteel zijn we op zoek naar instructeurs. 

BTB Fire & Medical Support is gespecialiseerd in cursussen, diensten en producten op het gebied van bedrijfshulpverlening. Als instructeur bij BTB Fire & Medical Support ben je verantwoordelijk voor het geven van trainingen op het gebied van brandveiligheid en Eerste Hulp. Je leert cursisten de nodige kennis en vaardigheden om doeltreffend te reageren in noodsituaties.

Emergency Medical School richt zich op opleidingen in acute zorg. Onze instructeurs geven les aan medewerkers uit de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen en klinieken. Denk hierbij aan trainingen zoals ALS en ILS.

De opdrachten vinden plaats bij verschillende klanten verspreid over heel Nederland. Als je gepassioneerd bent over zorg, veiligheid, uitstekende communicatieve vaardigheden hebt en ervaring hebt op het gebied van lesgeven, moedigen we je aan om je aan te melden.

Laat een bericht achter via hr@ems.nl of bekijk de vacatures voor Instructeur BHV op de website van BTB Fire & Medical Support en reageer via het formulier.

 

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.