EMS op NHV-Dag

De dag staat in het teken om waardering en respect te tonen voor het werk dat hulpverleners doen. Het moet een interactieve dag zijn waarbij de diverse instanties tonen wat voor werk ze doen en waarbij de bezoekers dit zelf kunnen ervaren en/of aanschouwen. Hulpverleners die aan de dag meewerken krijgen in de ochtend een ontbijt aangeboden van de stichting.

Wij zijn zelf te vinden op plaatsnummer 60 en 73. Op het water zijn wij aanwezig met de reddingsboot. En op het land met verschillende voertuigen en kleine demonstraties. Onze stand is te bezoeken tussen 11:30 en 17:00 uur. Op het terrein zijn verder demonstraties met brandweerwagens, ambulances, reddingsboten, legervoertuigen en helicopters. Genoeg te beleven. Tot 5 oktober in Hoorn!

Meer informatie op www.nationalehulpverlenersdag.nl.

Event Medical Service heeft op zondag 5 oktober deelgenomen aan de Nationale Hulpverlenersdag 2014 in Hoorn. Deze dag begon vroeg in de ochtend met een lange stoet voertuigen van Uden naar Hoorn. In de kerk van Hoorn werden de hulpverleners getrakteerd op een prima verzorgd ontbijt. En staatsecretaris dhr. Teeven was één van de sprekers. Net voor de middag werd de NHVD2014 officieel geopend en kon het publiek de vele hulpdiensten bekijken. EMS was aanwezig met de reddingsboot waar bezoekers een rondje in mee mochten varen. En de quad en de mule waar voornamelijk kinderen een rondje in mee konden rijden. Tevens was het mogelijk voor de bezoekers om onze ambulance en verbindingswagen van binnen te bekijken. Met 13 vrijwilligers sterk heeft EMS er een mooie en geslaagde dag van kunnen maken. Op naar volgend jaar! En op naar een nieuw jaar met waardering en respect voor onze hulpverleners!

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.