Celebrate Safe Campagne van start

Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen op de camping, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

De organisatoren die Celebrate Safe ondersteunen zetten zich al langere tijd in voor het veilig bezoeken van evenementen en zijn zich er van bewust welke risico’s dit met zich mee brengt.

CelebrateSafe.nl is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig feesten.

De campagne Celebrate Safe is zondagmiddag 28 juni tijdens het techno evenement Awakenings officieel van start gegaan in het bijzijn van Staatssecretaris Van Rijn. De staatssecretaris heeft onder andere een bezoek gebracht aan de Eerste Hulp post van EMS en gesproken met onze hulpverleners.

Op naar een fijne samenwerking! Celebrate Safe!

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.