Dank voor de inzet.

Beste medewerkers van EMS,

Met een zwaar gemoed en tegelijkertijd een hart vol dankbaarheid, wil ik graag even stilstaan bij het afgelopen jaar en vooruitkijken naar wat de toekomst brengt.

Het is nu een jaar geleden, op 22 augustus, dat mijn compagnon en vooral mijn dierbare vriend, ons plotseling ontviel. Het verlies van Klaas raakte ons allemaal diep; sommigen kenden hem al meer dan twee decennia, terwijl anderen binnen onze organisatie dit grote verlies vanaf de zijlijn hebben meegemaakt. Een jaar zonder Klaas was een jaar van herinneringen, verhalen, gemis en verdriet, alles doorspekt met af en toe een traan maar zeker ook met momenten van lachen.

Dit afgelopen jaar zouden we niet hebben kunnen doorkomen zonder de onvoorwaardelijke steun, vastberadenheid, toewijding, betrokkenheid en warmte van jullie als EMS-medewerkers. Daarom wil ik jullie uit de grond van mijn hart bedanken. Jullie hebben me niet alleen een warm gevoel gegeven, maar ook de energie om door te gaan in deze moeilijke periode.

Nu de zomer voorbij is en het festivalseizoen is afgesloten, staan we voor een druk maar prachtig 'binnen' seizoen. De maand september brengt nog enkele festivals met zich mee, gevolgd door een drukke oktober met het Amsterdam Dance Event (ADE) en het begin van talloze binnen-evenementen. We hopen jullie hier ook weer te verwelkomen, te midden van de vele mooie gebeurtenissen.

Ondanks dit turbulente jaar, maar met jullie steun, heb ik vertrouwen in de toekomst. Nogmaals wil ik jullie bedanken voor jullie onvermoeibare inzet, maar bovenal voor de steun en het vertrouwen dat jullie ons hebben geschonken.

Met warme groeten,

Ronald van Litsenburg

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.