Bestuurder ontvreemde bus van EMS aangehouden door Politie

Beste relatie,

Eind deze middag (maandag 27 september) zijn wij door verschillende media op de hoogte gebracht van een artikel op Omroep Brabant waarbij een bestuurder is aangehouden vanwege een vermoeden van het vervoeren van drugsafval.
Vanwege de foto’s die aan het artikel zijn toegevoegd is het overduidelijk dat het om een bus gaat van onze organisatie.

Wij willen bij deze direct benadrukken dat wij als organisatie niets met deze aanhouding te doen hebben. Wij hebben direct aangifte gedaan tegen de voor ons onbekende bestuurder omtrent het ontvreemden van ons voertuig.
Onze bus stond inmiddels anderhalve week bij een autogarage in Boxtel voor reparatie. Wat er daarna met ons voertuig, zonder ons medeweten, is gebeurd is helaas nog niet bekend. Wij wachten het onderzoek van de Politie af.

Onze geel en rode voer- en vaartuigen vloot is onze trots. Daar steken wij veel energie in. Wij vallen graag op… maar uiteraard niet op deze manier. Wij hopen dat de Politie het onderzoek goed kan afronden en dat wij onze bus weer snel retour ontvangen.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met ons via 06-16801906.

 

https://www.bd.nl/meierij/busje-vol-met-vermoedelijk-drugsafval-ontdekt-in-lennisheuvel-bestuurder-aangehouden~a9bb5bf7/

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3964623/vaten-gevonden-in-laadruimte-van-busje-bestuurder-aangehouden

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.