Amsterdam Dance Event (ADE)

Amsterdam Dance Event (ADE)

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een internationaal elektronisch muziekfestival dat elk jaar aan het einde van het festivalseizoen plaatsvindt. Het festival, dat uit tientallen evenementen bestaat, trekt duizenden muziekliefhebbers en artiesten van over de hele wereld. Gedurende deze week worden diverse locaties in de stad Amsterdam gebruikt, waaronder de Johan Cruijff Arena, Ziggo Dome en AFAS Live, voor optredens van wereldberoemde DJ's en muziekacts.

Wat het Amsterdam Dance Event zo bijzonder maakt, is de diversiteit aan muziekgenres die er te vinden is. Van techno tot house, trance, EDM (Electronic Dance Music) en vele andere subgenres binnen de elektronische muziekwereld, het festival biedt voor elk wat wils. Het is een smeltkroes van geluiden en ritmes die de stad Amsterdam vullen en een unieke sfeer creƫren.

Event Medical Service speelt een belangrijke rol tijdens het Amsterdam Dance Event. Wij zijn aanwezig met een groot aantal specialistische spoedzorgteams, artsen, verpleegkundigen en eerste hulpverleners om de veiligheid en het welzijn van de festivalgangers te waarborgen. Het team van Event Medical Service draait onder andere het Amsterdam Music Festival in de Johan Cruijff Arena, een van de hoogtepunten van het festival.

Voor de hulpverleners is het Amsterdam Dance Event een enerverende week. Met verschillende evenementen die plaatsvinden in de stad, van woensdag tot en met zondag, is er keuze te over. Het is een uitdagende taak om ervoor te zorgen dat de medische hulpverlening op al deze locaties soepel verloopt. Daarom vragen we aan onze opdrachtgevers om vroegtijdig aanvragen te doen, omdat de agenda in deze week snel vol raakt.

De veiligheid en het welzijn van de festivalgangers staan voorop tijdens het Amsterdam Dance Event. Met zijn diverse muziekgenres, wereldberoemde DJ's en de grote inzet van Event Medical Service op het gebied van medische hulpverlening, biedt het festival een unieke ervaring voor zowel muziekliefhebbers als professionals in de gezondheidszorg.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.