Allianz Sailing World Championships in Den Haag

Allianz Sailing World Championships in Den Haag

Event Medical Service biedt medische ondersteuning tijdens het Allianz Sailing World Championships in Den Haag

Met trots kondigen wij aan dat wij van 7 tot en met 20 augustus deel zullen nemen aan het prestigieuze Allianz Sailing World Championships, dat plaatsvindt in Den Haag. Naast het bijwonen van de spannende zeilwedstrijden zullen wij ook aanwezig zijn bij het bruisende Festival aan Zee, dat een scala aan activiteiten biedt zoals muziek, clinics, kinderattracties en de gezellige drukte op het strand.

Als toonaangevende medische dienstverlener zorgt Event Medical Service ervoor dat alle disciplines van hulpverlening aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat het evenement soepel verloopt. Met een groot team aan hulpverleners die dagelijks worden ingezet, staat het team klaar om deelnemers, toeschouwers en medewerkers van het Allianz Sailing World Championships te ondersteunen bij eventuele medische noodgevallen.

Afgelopen jaar heeft Event Medical Service een succesvolle hulpverlening afgeleverd tijdens het wereldkampioenschap zeilen voor de jeugd. Wij kijken uit naar een goed vervolg nu de hoogste elite langskomt voor hun zeilkampioenschap. 

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.