AFAS Live en EMS verlengen overeenkomst

EMS AFAS Live 1 (1)

AFAS Live en EMS verlengen overeenkomst

Amsterdam, 1 mei 2023 - Event Medical Service is verheugd om aan te kondigen dat onze samenwerking met AFAS Live opnieuw is verlengd. Als leverancier van medische dienstverlening bij evenementen, zijn we trots om al jarenlang een succesvolle verbintenis te hebben met de populaire evenementenlocatie in Amsterdam.

Door medisch personeel en materialen te leveren en medische protocollen en procedures op te stellen, hebben we er gezamenlijk voor gezorgd dat evenementen in AFAS Live veilig verlopen. Onze medische teams kijken er naar uit om deze samenwerking voort te zetten en zich in te blijven zetten voor de veiligheid en het welzijn van bezoekers van AFAS Live.

"We zijn dankbaar voor de fijne relatie met AFAS Live", aldus Ronald van Litsenburg, directeur Event Medical Service. "We streven er altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren en te innoveren om de hoogste kwaliteit van medische zorg te bieden aan evenementenbezoekers. We kijken uit naar de voortzetting van deze succesvolle samenwerking."

 

 

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.