Login Extranet

 

Medische hulpverlening

  • Home
  • /
  • Medische hulpverlening

Evenementen hulpverlening

Event Medical Service (EMS) is gespecialiseerd in evenementen hulpverlening. Het organiseren van medische hulpverlening, brandpreventie en brandtechnische hulpverlening voor uw evenement.

Wij staan voor volledige professionele medische hulpverlening bij evenementen zoals dancefeesten, festivals, (pop)concerten, sportwedstrijden en bedrijfsfeesten. Van grootschalige evenementen met tienduizenden bezoekers tot kleinschalige ondersteuning bij lokale gebeurtenissen. Met ons personeel, materiaal en voertuigen zijn wij op ieder terrein uw ideale partner. Of het binnen is in een stadion, concerthal of sporthal, buiten op een festivalterrein, op het strand of ter water.  Wij kunnen ons overal op aanpassen.

 

Medische hulpverlening 

Ons medische team is zorgvuldig samengesteld op basis van beroepsopleiding en ervaring uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Hierdoor staat het team garant voor een adequate beoordeling van de gezondheidstoestand en behandeling van de eventuele verstoorde gezondheidspatronen. Verder brengt het team potentiële risico’s en verstoringen in kaart, observeert, bewaakt en stabiliseert indien nodig de zorgvrager. Wij werken volgens de protocollen en richtlijnen die aansluiten en afgestemd zijn op de landelijke norm van de reguliere ambulancezorg (Landelijk Protocol Ambulancezorg 8.1) en Basic Life Support hulpverlening (Rode Kruis, Oranje Kruis en First Aid Network). Ons brandpreventie team bestaat uit brandwachten met specifieke brandweeropleidingen en ervaring met de praktijk als lid van de (vrijwillige) brandweer.

 

Volledige ondersteuning op uw evenement

Met de inzet van onze hulpverleners, voertuigen, verhuur en verkoop van veiligheidsproducten ondersteunen wij meer dan 1500 evenementen in het jaar. EMS beschikt over een schat aan ervaring om de inzet volgens eisen en richtlijnen maar voor de opdrachtgever zo gunstig mogelijk in te vullen. De inzet van het aantal hulpverleners, de materialen en de voertuigen worden bij grotere evenementen bepaald naar aanleiding van de Risico Inventarisatie & Evaluatie en de vergunningseisen die voor het evenement zijn verleend. Event Medical Service beschikt over korte lijnen en goede contacten met gemeenten, veiligheidsregio’s en de GHOR om de inzet tijdens een evenement op de juiste wijze te laten verlopen. Bij kleinschalige evenementen wordt de inzet in samenspraak met de opdrachtgever bepaald.

Ieder evenement is uniek. Van sportdag op de tennisvereniging tot aan festivals met tienduizenden bezoekers. EMS maakt iedere invulling mogelijk met personeel, voertuigen, materialen, veiligheidsproducten en kennisdeling. Alle onderdelen zijn gescheiden aan te vragen.
EMS beschikt over een internationale beroepsaansprakelijkheid verzekering en bedrijfsaansprakelijkheid verzekering. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Kwaliteitsbevordering Medische Hulpverlening Evenementen (KMHE) en zijn volledig ISO9001 gecertificeerd.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-332152

   Mail ons

   Offerte aanvragen

Website EMS afbeelding
Ambulance quad bij hardloopevenement evenementen hulpverlening
Ambulance fietsen van Event Medical Service evenementen hulpverlening
Ambulance voertuigen tijdens festival evenementen hulpverlening