Login Extranet

 

Communicatiemiddelen

  • Home
  • /
  • Communicatiemiddelen

Event Medical Service beschikt over grote aantallen portofoons, mobilofoons, repeaters en pagers die te huur en te gebruiken zijn op uw kleine of grote evenement. Door onze ervaring als medische hulpverlener bij evenementen en onze bedrijfshulpverleningsorganisatie (BHV) is het voor ons mogelijk om een aanvraag van communicatiemiddelen optimaal in te richten naar de wensen van de opdrachtgever. Het is dan ook voor ons mogelijk om een op maat gemaakte oplossing aan te bieden waarin wij kunnen assisteren met steunzenders en accessoires.

Onze portofoons en andere draadloze communicatiemiddelen worden onder andere gebruikt door security, beveiligingsbedrijven, EHBO verenigingen, motorclubs, evenementenorganisaties, ondernemingen met BHV organisaties en overheidsinstanties.
Wij beschikken over verschillende merken portofoons zoals ICOM, Kenwood en Motorola. Onze communicatiemiddelen zijn te huur vanaf één dag en zonder beperking van de lengte van het huurtermijn. Heeft u vandaag nog communicatiemiddelen nodig? Wij gaan meteen voor u aan de slag.

Aanschaffen communicatiemiddelen

Alle communicatiemiddelen zoals portofoons, mobilofoons, repeaters en pagers zijn tevens bij ons te koop. Wij verzorgen de installatie, hebben vervangende producten en zorgen voor het onderhoud. Maakt u al gebruik van onze bedrijfshulpverlening en onderhoud van de AED en verbandkoffers dan plannen wij het onderhoud van de communicatiemiddelen op hetzelfde moment.

Accessoires

Wij beschikken over verschillende soorten oortjes die aan de communicatiemiddelen zijn aan te sluiten. Het is ook mogelijk om op maat gemaakte orthoplastieken te laten maken en aan te sluiten op bijvoorbeeld een portofoon. Het is mogelijk om op onze locatie of op uw locatie een afspraak te maken om de oordoppen aan te laten meten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende filtermogelijkheden. Ze zijn gemakkelijk aan te sluiten aan uw communicatiemiddel.
Oordoppen orthoplastieken

Zendvergunning

In Nederland zijn er regels opgesteld omtrent het gebruik van het frequentiespectrum. Bij grote gebouwen en gebieden zijn vergunningen noodzakelijk. Wij helpen u graag bij de aanvraag van de vergunning. Wij beschikken zelf over huurfrequenties die inzetbaar zijn bij evenementen.

Verbindingswagen

Bij grote evenementen en zendgebieden kan ondersteuning door onze verbindingswagen noodzakelijk worden geacht. Onze verbindingswagen is onder andere voorzien van drie bedienplaatsen met UHF mobilofoon een VHF mobilofoon en extra aansluiting voor een ingehuurde mobilofoon organisatie. Meer informatie over onze verbinding en commando wagen is op te vragen via het informatieformulier.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken?
Neem contact op met ons Relatieteam voor meer informatie.

   0413-332152

   Mail ons

   Offerte aanvragen

Communicatiemiddelen
Communicatiemiddelen
Communicatiemiddelen