Login Extranet

 

Nieuws

Voetbalacademie v.v. Trekvogels

Voetbalacademie en Vereniging  v.v. Trekvogels

 

VV Trekvogels is een voetbalvereniging. Dat betekent dat we samen er alles aan doen om iedereen te laten voetballen en plezier te laten hebben.

Het bestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de club, de jeugdcommissie zorgt voor het draaiende houden van onze jeugdafdeling. Daarnaast hebben we talloze commissies die op deelterreinen hun werk doen.

Onze bestuursleden, commissieleden, trainers, terreinmeesters, barmedewerkers en leiders zijn allemaal vrijwilligers en allemaal even hard nodig om lekker te kunnen voetballen.

Voetbalacademie

In 2011 richtte Trekvogels de eerste Nijmeegse voetbalacademie op.

Onder leiding van een aantal geoefende Trekvogels-trainers krijgen alle pupillen op gezette tijden extra les in voetbaltechnieken. Ook hun trainers doen mee, zodat zij de geleerde oefeningen weer in hun eigen trainingen kunnen overnemen.

De academie is voor alle F-, E-, D- en C-spelers en -speelsters van v.v. Trekvogels. Deelname aan de Voetbalacademie is gratis.

Maar de Voetbalacademie is meer: een eigen website (www.vavvtrekvogels.nl), een eigen Handboek techniektraining, een eigen kledinglijn, informatiebijeenkomsten voor de ouders, cursussen, toernooien, en gasttrainers. Er zijn sponsors die Voetbalacademie ondersteunen en ieder seizoen voegen wij nieuwe activiteiten toe aan ons programma.

http://www.vavvtrekvogels.nl/

http://www.vvtrekvogels.nl/

 

Deel nu!