Login Extranet

 

Nieuws

Showacrobatiek Uden

Showacrobatiek Uden

 

Showacrobatiek Uden is in 2011 opgericht door Bette van Loenen. Samen met Steffie Alders en Lisa Wijdeven werd er training gegeven aan een groep van ongeveer 12 meiden. Na twee jaar, was het voor Steffie niet meer te combineren met haar fulltime baan, en zijn Lisa en Bette samen verder gegaan. Het idee om deze vereniging op te richten kwam na jaren zelf mee te hebben gedraaid op wedstrijdniveau in de turn- en acrowereld. In 2009 heeft acrobatiek Uden (toen nog allemaal lid van V&K Uden) meegedaan aan Holland’s Got Talent. Een groot aantal van de meiden van die groep heeft meegeholpen Showacrobatiek Uden op de kaart te zetten. Ons doel is om het publiek optimaal te entertainen tijdens onze prachtige acrobatische shows, zonder dat er voor onze meiden wedstrijddruk is. Het publiek heeft altijd enorme bewondering voor wat onze meiden laten zien, en hoe lenig ze zijn. En dat is natuurlijk een van de redenen waarom de meiden van Showacrobatiek Uden het allemaal zo leuk vinden om te doen!

Ondertussen heeft Showacrobatiek Uden er sinds 2013 nog een trainster bij, Suzan Kemps. Zij heeft, net als Lisa, ook ervaring met het training geven op het niveau van de wedstrijdsport. Ook heeft Suzan zelf jarenlang de wedstrijdsport turnen en acrogym beoefend, waardoor ze nu al haar kennis over kan brengen op de meiden binnen de groep.

Daarnaast werken Showacrobatiek Uden ook met choreografen. In het verleden hebben wij met Marscha de Haan en Jana Lanzova al samengewerkt. Dit jaar kan Showacrobatiek Uden daar Mariëlle Bokmans aan toevoegen, zij zal voor 2014/2015 een nieuwe show maken. Dit zal gebeuren in het thema “Aladdin”. De muziek/dans wordt hier geheel op aangepast, en daarnaast mag Showacrobatiek Uden van geluk spreken, want dit jaar hebben ze een heuse coupeuse! Met behulp met andere ouders van de groep, zal Karen van de Peppel de showkleding maken, en ook dit is in volle gang!

http://www.showacrobatiekuden.nl/index.html

Deel nu!