Login Extranet

 

Nieuws

Samen loop voor Hoop

Samen Loop voor Hoop

 

Samen Loop voor Hoop is een lokaal 24-uurs durende wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker vanuit KWF kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Tijdens deze estafette worden er verschillende activiteiten georganiseerd en staat alles in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker.

Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, is er een braderie, zijn er activiteiten voor de kinderen en natuurlijk zullen de verschillende ceremonies plaatsvinden. Iedereen is welkom, van jong tot oud!

Ouderenzorg de Annenborch

Ouderenzorg De Annenborch is zorgzaam, oprecht en gastvrij. De zorg- en dienstverlening voor senioren in Rosmalen richt zich op geluk, veiligheid en zelfstandigheid. De Annenborch gaat uit van eigenheid van ieder mens met vrijheid van levensbeschouwing en vanuit wederzijds respect.

De Annenborch is een modern eigentijds woonzorgcentrum in Rosmalen. Zij richt zich op senioren die nu én in de toekomst een beroep doen op zorg- en dienstverlening, zowel thuiszorg als binnen de muren van het woonzorgcentrum. Door het kleinschalige karakter en de lokale focus kent De Annenborch haar (toekomstige) bewoner, klant en samenwerkingspartners.

De Annenborch staat garant voor kwalitatieve en persoonlijke zorg- en dienstverlening ingevuld door deskundige medewerkers met passie voor het vak, bewoner en klant. Medewerkers worden uitgedaagd om kritisch naar het eigen handelen te kijken en zo voortdurend bezig te zijn met verbeteren. De Annenborch investeert in haar medewerkers en geeft hen de kans om zich te blijven ontwikkelen. met haar expertise in seniorenzorg het lokale kenniscentrum voor samenwerkingspartners en de wijk. Door een open en transparante bedrijfsvoering zijn de financiële en kwalitatieve resultaten inzichtelijk en toetsbaar voor externe deskundigen.

Werken bij de Annenborch

Werken in de zorg voor ouderen is uitdagend en afwisselend. Maar dat alleen vinden wij als werkgever niet voldoende. De Annenborch wil graag een werkgever zijn die haar medewerkers stimuleert en ondersteunt. Dit om er voor te zorgen dat goede en enthousiaste medewerkers graag bij ons komen werken en willen blijven, omdat zij het naar hun zin hebben.

Deel nu!