Login Extranet

 

Nieuws

De Keien Atletiek

De Keien Atletiek

 

Landelijk en in de regio Uden is De Keien Atletiek, opgericht 8 november 1960, een begrip. Met meer dan 600 leden behoort De Keien Atletiek bovendien tot één van de grootste sportverenigingen van Uden. De Keien Atletiek beschikt over een volwaardige topaccommodatie waar atleten graag komen: Stadion De Kuip gelegen aan de Sportlaan 2 te Uden. Stadion De Kuip wordt beheerd door Stichting De Kuip en De Keien Atletiek is de hoofdgebruiker van deze mooi gelegen prachtige accommodatie. EMS voorziet sportvereniging de Keien van medische hulp tijdens evenementen.

Atletiek wordt wel de moeder alle sporten genoemd. Dat komt doordat basisbewegingen zoals lopen, draaien, springen en werpen centraal staan. Bij De Keien Atletiek zijn ± 22 deskundige trainers aanwezig die zorgen dat de juiste techniek wordt aangeleerd en aandacht wordt besteed aan uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en lenigheid. 

De Keien Atletiek heeft als vereniging een duidelijke regiofunctie: de leden komen niet alleen uit de gemeente Uden maar ook uit omliggende plaatsen zoals Veghel, Zeeland, Erp, Mill, Schijndel, Boekel, Mariaheide, Heeswijk-Dinther, Mill, Nistelrode, Vorstenbosch, Schaijk.

Deel nu!