Login Extranet

 

Nieuws

Concerti Fetti

Concerti Fetti

 

De spetterende feestavond vindt plaats op woensdag 11 mei 2016 in het Beursgebouw in Eindhoven. De ruim 3500 aanwezigen zorgen zoals altijd zelf voor een uitzinnige sfeer. Dat begint al bij aankomst. Uit de talloze touringcars stapt een bont gezelschap van pure vrolijkheid met volop energie, kleurrijke kleren en een enthousiasme dat de hele avond voelbaar blijft. De geweldige ambiance vertaalt zich naar puur & spontaan feest. Er wordt gedanst, gezongen en een polonaise slingert zich door de zaal. Alle bezoekers doen onvermoeibaar mee. Mede door het karakter van deze bijzondere mensen is er al jaren sprake van een heel bijzonder concert.

Voorzitter Robèrt Molenaar kijkt nog even terug op de vorige jaren: “Het plezier en de dankbaarheid van drieduizend lachende, dansende en juichende bezoekers laten je niet onberoerd. Wij willen met dit concert mensen met een beperking een onvergetelijke avond bezorgen. Gelukkig wordt dat mede mogelijk gemaakt dankzij de talrijke sponsors en vrijwilligers.”

Ook voorziet EMS Concerti Fetti van twee EHBO-ers die op het evenement zullen staan en zodanig mogelijk de mensen zullen helpen.

Deel nu!