Login Extranet

 

Sponsoring

Maatschappelijk betrokken, ondersteunend in culturele, sport en maatschappelijke activiteiten

Event Medical Service is een maatschappelijk betrokken onderneming, zowel op landelijk als op regionaal gebied. Wij ondersteunen culturele, sport en maatschappelijke activiteiten.

EMS ontvangt wekelijks sponsorverzoeken. Hieronder hebben wij beschreven wat wij van sponsoring verwachten en op welke wijze wij dit in willen vullen.

Voordeel voor beide partijen

Bij sponsoring moeten beide partijen voordeel betrekken uit de gemaakte afspraken.  De sponsoring moet voor EMS mogelijkheden bieden voor merkpositionering, marketing en publiciteit. EMS richt zich op de hulpverlening bij evenementen op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau.

Maatschappelijke betrokkenheid

EMS kiest bij sponsoring voor projecten waarbij een langdurige relatie tot stand kan worden gebracht en waarmee maatschappelijke betrokkenheid door het bedrijf en/of de medewerkers kan worden uitgedragen.  EMS beschikt over een Brabantse mentaliteit en een grote betrokkenheid bij de vestigingsplaats Uden.

Aanvragen zijn mogelijk via ferry@ems.nl. Door de grote vraag kunnen wij helaas niet op alle verzoeken in gaan. Wij vragen hiervoor u begrip.