Login Extranet

 

Opleidingen

Populaire opleidingen van Emergency Medical School

Een viertal van onze meest geboekte cursussen.

ALS Basisopleiding

Twee-daagse specialistische reanimatie opleiding.
€865,-

Forensic Awareness

Mishandeling bij kinderen, volwassenen en ouderen
€225,-

EHBO Herhaling

EHBO Oranje Kruis diploma verlengen in één dag.
€145,-

BHV Herhaling

BHV'er? Verleng uw certificaat in één dag.
€135,-

Zoek door onze opleidingen

Zoek door onze cursussen door aan de linkerzijde de juiste criteria aan te vinken.
  • Type

  • Soort opleiding

Sondevoeding geven

In deze cursus wordt sondevoeding geven behandeld. Een cliënt krijgt sondevoeding als hij of zij door een aandoening of een behandeling niet voldoende kan of mag eten. Door de voeding moet de cliënt op gewicht blijven of aankomen. Sondevoeding wordt via een slangetje door de neus of via de buik druppelsgewijs toegediend.

Meer info


Saturatie meten

Deze cursus behandelt de vaardigheid ‘Saturatie meten’. De cursus beschrijft kort wat zuurstofsaturatie is en wanneer je de saturatie meet.

Meer info


Rectumcanule inbrengen

In deze cursus wordt de vaardigheid ‘Rectumcanule inbrengen’ behandeld. Een rectumcanule is een canule die via de anus in het rectum wordt ingebracht zodat darmgassen kunnen ontsnappen.

Meer info


Oropharyngeal Airway inbrengen

Deze cursus behandelt de vaardigheid ‘Oropharyngeal Airway inbrengen’. Je leest informatie rondom de Oropharyngeal Airway en wanneer je deze toepast.

Meer info


Ontlasten spanningspneumothorax

Deze cursus behandelt de vaardigheid ‘Ontlasten spanningspneumothorax’. Je leert hoe een spanningspneumothorax ontstaat en op welke symptomen je moet letten zodat je een spanningspneumothorax tijdig kunt herkennen.

Meer info


Ondersteunen bij mictie

In deze cursus wordt besproken wat mictie inhoud, wat een normale en verstoorde mictie is en welke verpleegacties je kunt toepassen om de mictie te bevorderen. De onderwerpen urineretentie en urine-incontinentie worden toegelicht en geven je nader inzicht bij veelvoorkomende problemen. Belangrijk is om afwijkingen bij de mictie tijdig te herkennen en hierop te anticiperen.

Meer info


Nasopharyngeal Airway inbrengen

Deze cursus behandelt de vaardigheid ‘Nasopharyngeal Airway inbrengen’. Je leest informatie rondom de Nasopharyngeal Airway en wanneer je deze toepast.

Meer info


Monitor-Defibrillator therapie

Deze cursus behandelt drie therapeutische behandelingen met behulp van de defibrillator, namelijk defibrilleren, transcutaan pacen en cardioverteren.

Meer info


Monitor-Defibrillator hartritmebewaking

Deze cursus behandelt de bewaking van het hartritme met behulp van de monitor. Je leert de basis om een ECG te interpreteren en levensbedreigende hartritmestoornissen tijdig te herkennen.

Meer info


Modified Valsalva manoeuvre

Deze cursus behandelt de vaardigheid ‘Modified Valsalva manoeuvre’. In de cursus wordt uitgelegd wanneer je de manoeuvre toepast en wat het beoogde effect is.

Meer infoEr zijn 113 cursussen gevonden | Pagina 3 van 12