Login Extranet

 

Nieuws

EMS naar Alpe d’HuZes

Het is zo ver! Na maanden voorbereiding zijn de eerste voertuigen richting Frankrijk. Morgen gaan wij met de rest van het team zodat wij dinsdagavond helemaal compleet aan kunnen sluiten bij de barbecue van het medische team.

Alpe d’HuZes is niet zo maar een evenement. Bijna 5000 fietsers en wandelaars trotseren de ‘Nederlandse’ berg Alpe d’Huez en nog eens 20000 supporters schreeuwen de deelnemers naar boven. Uiteraard zijn wij wel wat gewend met feesten van meer dan 60000 bezoekers maar het doel en de bestemming maakt het een uniek evenement.

Via onze sociale mediakanalen houdnen wij jullie op de hoogte van onze verrichtingen. Mis niets zou ik zeggen en volg ons via Facebook, Twitter enInstagram.

Het evenement Alpe d’HuZes wordt al 10 jaar georganiseerd om zo veel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Wij steunen dit doel met onze deelname van harte.
Indirect steunen onze eigen sponsoren het goede doel door materialen en medische voorzieningen beschikbaar te bestellen. Namens EMS hartelijk dank.

Deel nu!