Login Extranet

 

EHBO

Event Medical Service kan ieder evenement voorzien van professionele Eerste Hulpverlening. Van één EHBO’er tot aan volledige teams op drie niveau’s met materialen en voertuigen.

EHBO Hulpverleners

Onder het eerste niveau vallen onze EHBO hulpverleners. Dit niveau wordt ook wel Basic Life Support genoemd. Dit betreft de reguliere hulpverlener die in staat is om basishulp zonder specifieke hulpmiddelen te leveren. Onze EHBO’ers worden bijvoorbeeld ingezet bij beurzen, braderieën, markten, asielzoekerscentra, opnamen van televisieprogramma’s, sportwedstrijden, kookevenementen of bedrijfsfeesten. Onze EHBO hulpverleners zijn in het bezit van een EHBO certificaat. Zij kunnen alleen opereren of als onderdeel van een team in samenwerking met andere disciplines.

Onze EHBO’ers worden aangesteld vanuit ons vaste medewerkersbestand. Zij voldoen allen aan de juiste diplomering. Ons interne systeem monitort het verloop van de diploma’s en waarschuwt de medewerkers wanneer zij worden genoodzaakt om verlenging aan te vragen. Wij beschikken over een groot bestand EHBO hulpverleners waardoor wij snel kunnen schakelen. Morgen EHBO nodig? Afschalen of opschalen? Wij denken graag met u mee.

Verpleegkundigen

Basic Life Support bestaat naast EHBO Hulpverleners tevens uit verpleegkundigen met een afgeronde opleiding Verpleegkunde met een BIG registratie. Het is mogelijk om als organisatie voor meer expertise te kiezen en een verpleegkundige in te zetten. Op basis van de risicoanalyse en de vergunning vanuit de gemeente is het mogelijk dat er eisen worden gesteld dat een EHBO team moet worden uitgebreid met verpleegkundigen.

Arts (met specialisatie) & Verpleegkundige met spoedeisende specialisatie

BLS+ niveau bestaat uit basisartsen en verpleegkundigen met recente ervaring op het gebied van spoedeisende hulpverlening. Dit betreft de hulpverlener die zicht heeft op het totale klinische beeld van de patiënt. De extra deskundigheid maakt het mogelijk om met dezelfde hulpmiddelen de handelingsvaardigheid te vergroten en/of specifieke klinische beelden te onderkennen.

Ambulanceverpleegkundige, ambulancechauffeur en Arts met spoedeisende specialisatie

ALS niveau: dit betreft de bevoegde en bekwame hulpverlener van een zorginstelling met de beschikking over ALS-instrumentarium, op basis van het Landelijk Protocol Ambulancezorg. Dit niveau is aanwezig voor hoog complexe hulpvragen en zicht op het totale klinische beeld van de patiënt. Tevens dienen zij als professionele ondersteuners van de BLS-hulpverleners. Onze ambulanceverpleegkundige en ambulancechauffeur zijn in te zetten als ambulance team op locatie of met één van onze ambulance voertuigen.


Kiest u ook voor?

Betrouwbare en hoog kwalitatieve partner
Alléén medewerkers met juiste papieren
Eigen medewerkers
Op- en afschalen zonder problemen >1000 medewerkers
Geen problemen bij uitloop evenement
Door geheel Nederland
Internationale evenementen
24/7 bereikbaar
Veel ervaring >1500 evenementen per jaar
Compleet pakket
Medisch plan bij grote evenementen
Moderne materialen
Alle soorten voer- en vaartuigen
Geen kosten voor verbruik materialen
Lid van Branchevereniging KMHE
Goede samenwerking met EHBO verenigingen
Internationale bedrijfsverzekering
ISO 9001 gecertificeerd

   Offerte aanvragen

EHBO Hulpverlening

Herkenbaarheid

Een EHBO hulpverlener van EMS onderscheidt zich van andere disciplines.

   Meer info

Vaste locatie

Wij gaan graag met u in gesprek voor hulpverlening op een vaste locatie.

   Meer info

Samen werken met EHBO organisatie

Onze ALS werknemers werken graag samen met andere organisaties.

   Meer info

EHBO hulpverleners van EMS op een dance festival
EHBO'er van EMS aanwezig op zwemevenement
EHBO'ers van Event Medical Service op een muziek festival