Login Extranet

 

Celebrate Safe

  • Home
  • /
  • Celebrate Safe

Celebrate Safe

Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen op de camping, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

De organisatoren die Celebrate Safe ondersteunen zetten zich al langere tijd in voor het veilig bezoeken van evenementen en zijn zich er van bewust welke risico’s dit met zich mee brengt.

CelebrateSafe.nl is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig feesten.

Wil je zelf een bijdrage leveren aan Celebrate Safe? Doe mee met de Party Panel!

Start campagne Celebrate Safe

Op 28 juni 2015 is de campagne Celebrate Safe van start gegaan. Op het techno evenement Awakenings in Spaarnwoude verrichte Staatsecretaris Van Rijn het officiële startschot.
De campagne Celebrate Safe is supported by Event Medical Service.

Zie foto: Laura Eva Jacobsen, Martin van Rijn (Staatssecretaris), Judith Noijen (Unity), Natasja Veenboer, Sjoerd Wijnia en Ronald van Litsenburg (EMS).

Meer informatie?

Heeft u vragen over de campagne Celebrate Safe?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-332152

   Mail ons

celebrate safe
celebrate safe
celebrate safe