Login Extranet

 

Brandwachten en brandtechnische ondersteuning

  • Home
  • /
  • Brandwachten en brandtechnische ondersteuning

Brandpreventie bij evenementen 

Event Medical Service (EMS) is gespecialiseerd in het organiseren van brandbestrijding, brandpreventie en technische hulpverlening voor uw evenement. Onze brandwachten met EHBO diploma worden ook ingezet voor de beveiliging van objecten zoals parkeergarages, bouwplaatsen en universiteiten.

Wij staan voor volledige professionele hulpverlening bij evenementen zoals dancefeesten, festivals, (pop)concerten, sportwedstrijden en bedrijfsfeesten. Van grootschalige evenementen met duizenden bezoekers tot kleinschalige ondersteuning bij lokale gebeurtenissen.

Met ons personeel, materiaal en voertuigen zijn wij op ieder terrein uw ideale partner. Of het binnen is in een stadion, concerthal of sporthal, buiten op een festivalterrein, op het strand of ter water.  Wij kunnen ons overal op aanpassen.

Ons brandpreventie team is zorgvuldig samengesteld op basis van beroepsopleiding en ervaring uit de dagelijkse praktijk van de (vrijwillige) brandweer.

Onze producten en voertuigen voor brandpreventie zijn te huur en te koop waardoor wij elke evenement van begin tot eind volledig kunnen ondersteunen.

De inzet van het aantal hulpverleners, de materialen en de voertuigen worden bepaald naar aanleiding van de Risico Inventarisatie & Evaluatie en de vergunningseisen die voor het evenement zijn verleend. Bij kleinschalige evenementen wordt de inzet in samenspraak met de opdrachtgever bepaald. Met meer dan 1500 evenementen per kalenderjaar beschikt EMS over een schat aan ervaring om de inzet volgens richtlijnen maar voor de opdrachtgever zo gunstig mogelijk in te vullen.

Elk evenement is uniek en zal op maat worden ingevuld. Al onze onderdelen zijn tevens gescheiden van elkaar aan te vragen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken?
Neem contact op met ons Relatieteam voor meer informatie.

   0413-332152

   Mail ons

   Offerte aanvragen

   Brandblussers huren

Brandpreventie bij Mysteryland
Brandpreventie bij filmopnames in Amsterdam.
Brandpreventie op een evenement.