Login Extranet

 

Stichting Alpe d’HuZes

  • Home
  • /
  • Stichting Alpe d’HuZes

Partner van Stichting Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Event Medical Service verzorgt de medische hulpverlening tijdens de koersdagen van Alpe d’HuZus op woensdag en Alpe d’HuZes op donderdag. Alpe d’HuZus is de kleine zus van het hoofdevenement op donderdag waarbij de deelnemers eenmaal de Alpe d’Huez beklimmen als fietser of wandelaar. Tijdens Alpe d’HuZes beklimmen bijna 5000 deelnemers de berg minimaal één keer en maximaal zes keer. Ruim 20000 supporters zijn aanwezig om de deelnemers aan te moedigen vanaf 4 uur ‘s-ochtends tot 9 uur ‘s-avonds.
EMS verzorgt de mobiele medische hulpverlening met ambulances en werkt samen met het medische team die op vier posten op de berg gepositioneerd zijn.

Medische hulpverlening

Event Medical Service is trots op de samenwerking met Stichting Alpe d’HuZes. Het voelt voor ons van grote waarde dat wij met onze organisatie mee kunnen strijden tegen de ziekte kanker.

Onze grote dank gaat uit naar de volgende organisaties die editie 2016 mede mogelijk hebben gemaakt:

BTB Fire & Medical Support
Van Heek Medical
ESE International
Vandeputte Medical
SOL Group
Vision Medical
Zanob apotheek

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze samenwerking met Alpe d’HuZes?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-332152

   Mail ons


Impressie van Alpe d’HuZes 2015 met Event Medical Service